Κέντρα Διεθνών Εργασιών-IBUs

Από το 1991, χρονιά που δημιουργήσαμε το πρώτο Κέντρο Διεθνών Εργασιών (ΙΒU), ένα εξειδικευμένο κατάστημα για την παροχή ενός πλήρους φάσματος τραπεζικών και άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις με διεθνείς δραστηριότητες καθώς και σε μη μονίμους κατοίκους Κύπρου, η Τράπεζα Κύπρου αναπτύχθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα σήμερα να κατέχει ηγετική θέση στον τομέα αυτό και να αποτελεί την πρώτη επιλογή για διεθνείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται μέσω Κύπρου. 

 

Κύπρος

Διαθέτουμε οκτώ Κέντρα Διεθνών Εργασιών (IBUs) εκ των οποίων 3 στη Λευκωσία, 3 στη Λεμεσό, 1 στη Λάρνακα και 1 στην Πάφο, με ωράριο λειτουργίας 7.30 - 17.00, από Δευτέρα έως Πέμπτη και 7.30 - 15.00 Παρασκευή. Οι πελάτες μας μπορούν επίσης να έχουν απευθείας πρόσβαση στους λογαριασμούς τους και να πραγματοποιούν ασφαλείς συναλλαγές 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω της προηγμένης πλατφόρμας internet banking της Τράπεζας μας.

Όλα τα IBUs υποστηρίζονται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι στελεχωμένα με έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που εξειδικεύεται στην προσφορά ψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης σε προσωπικό επίπεδο στο διεθνές μας πελατολόγιο. Πέραν της Αγγλικής γλώσσας την οποία όλα τα στελέχη μας γνωρίζουν άπταιστα, όλα τα IBUs είναι επίσης στελεχωμένα με προσωπικό που είναι γνώστες της ρωσικής καθώς και άλλων ευρωπαϊκών γλωσσών.

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται από τα IBUs ενισχύονται με προσωπικές επισκέψεις στα γραφεία των πελατών και συνεργατών μας με στόχο τον εντοπισμό και συζήτηση των χρηματοοικονομικών και άλλων αναγκών τους και την προσφορά άμεσων και αποτελεσματικών λύσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL