Συμβουλευτικές υπηρεσίες εταιρικής χρηματοδότησης

Η έμπειρη ομάδα στελεχών Εξυπηρέτησης Πελατών συνεργάζεται με τις επιχειρήσεις, τους ιδιοκτήτες τους και τα διοικητικά στελέχη έτσι ώστε να παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων. Με ισχυρό ιστορικό αποδόσεων, πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών και βαθιά γνώση και κατανόηση της αγοράς, παρέχουμε πάντα συμβουλές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας έτσι ώστε: να διερευνούμε τις στρατηγικές και τις χρηματοοικονομικές επιλογές που υπάρχουν για εσάς και την επιχείρησή σας και εσείς, ως ιδιοκτήτης, να μπορείτε τα επιτυγχάνετε τόσο τους βραχυπρόθεσμους όσο και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Σας καθοδηγούμε και σας βοηθάμε να αντλήσετε νέα κεφάλαια ή να αναδιαρθρώσετε τα υφιστάμενα χρέη της εταιρείας σας.

Τα πολυάριθμα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας, παρέχονται μέσω πολλών καναλιών. Υπάρχει πάντα ένας ΛειτουργόςΕξυπηρέτησης Πελατών κοντά στην επιχείρησή σας – σε ένα από τα κέντρα Corporate Banking που υπάρχουν στην Κύπρο – το οποίο δεσμεύεται να παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Οι Λειτουργοί Εξυπηρέτησης Πελατών είναι στη διάθεσή σας για να προγραμματίσετε κάποια συνάντηση ή να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου ή email. Προσφέρουμε τραπεζικές υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς συνδρομή, για εσάς και την επιχείρησή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL