Στην υπηρεσία Corporate Banking κατανοούμε ότι κάθε εταιρεία είναι μοναδική. Για εμάς, Corporate Banking σημαίνει διαπροσωπική σχέση.

Ξεκινούμε πάντα γνωρίζοντας εσάς και την εταιρεία σας. Οι Σύμβουλοι / Λειτουργοί Εξυπηρέτησης σας θα αφιερώσουν χρόνο για να κατανοήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, τους στόχους και τις επιδιώξεις σας και θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, προτείνοντας τις κατάλληλες λύσεις και δίνοντας απαντήσεις στις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Στο επίκεντρο της υπηρεσίας Corporate Banking βρίσκεται το παγκύπριο δίκτυο των κέντρων εξυπηρέτησης πελατών μας (Corporate Banking Centres). Επιπλέον, διαθέτουμε Corporate Banking Centres στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Ρωσία και στην Ουκρανία. Κάθε κέντρο απαρτίζεται από μια ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι ειδικεύονται στις ειδικές πτυχές των χρηματοοικονομικών και της τραπεζικής, έτοιμοι να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και καθοδήγηση.

Κατανοούμε ότι είναι σημαντικό να έχετε έναν συγκεκριμένο Σύμβουλο με τον οποίο θα επικοινωνείτε.
Για κάθε εταιρικό πελάτη καθορίζεται ένας αρμόδιος Corporate Manager, ο οποίος, σε συνεργασία με τους Λειτουργούς Εξυπηρέτησης, θα γνωρίσει την επιχείρησή σας. Με τον Corporate Manager θα μπορείτε να έχετε:

  • άμεση επαφή
  • εύκολη επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, e-mail και συναντήσεων στα δικά μας ή τα δικά σας γραφεία.

Φιλοσοφία μας είναι:

  • να διασφαλίζουμε αμοιβαίες, υγιείς και διαχρονικές πελατειακές σχέσεις
  • να παρέχουμε τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες σας
  • να προσθέτουμε αξία στις επιχειρήσεις σας.

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL