Αξιοποιήστε τον τρεχούμενό σας

Με την υπηρεσία 1bank και με σωστό προγραμματισμό μπορείτε να διαχειριστείτε τον τρεχούμενο σας έτσι ώστε να αποφύγετε έξοδα παρατραβήγματος.

Μέσω 1bank

Η υπηρεσία 1bank, τόσο τηλεφωνικώς όσο και μέσω διαδικτύου, σας βοηθά να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, έτσι ώστε να προγραμματίζετε τις αγορές σας. Μπορείτε επίσης, στις περιπτώσεις που θα υπερβείτε το συμφωνημένο όριο του τρεχούμενου σας να κάνετε μεταφορά χρημάτων από ένα λογαριασμό σε έναν άλλο π.χ. από τον αποταμιευτικό λογαριασμό στον τρεχούμενο σας.

Μέσω κινητού τηλεφώνου

Μέσω του κινητού σας τηλεφώνου μπορείτε με απόλυτη ασφάλεια να βλέπετε ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, καθώς και τις τελευταίες συναλλαγές. Επιπρόσθετα, μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα μεταξύ των λογαριασμών σας έτσι ώστε να είστε σίγουρος/η ότι έχετε πάντοτε αρκετά χρήματα στους λογαριασμούς σας. Επιπρόσθετα, με μήνυμα στο κινητό σας μπορούμε να σας ενημερώνουμε:

  •  για το υπόλοιπο του λογαριασμού σας κάθε Σάββατο πρωί για καλύτερο προγραμματισμό των αγορών σας
  •  στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας υπερβαίνει το όριο του έτσι ώστε να αποφεύγονται τόκοι και χρεώσεις. 

Προσωρινή αύξηση του ορίου

Σε περίπτωση που για μικρό χρονικό διάστημα (π.χ. 2 μήνες) θα έχετε επιπρόσθετα έξοδα και θα χρειαστεί να υπερβείτε το όριο παρατραβήγματος, είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε προηγουμένως με τον προσωπικό σας τραπεζίτη για προσωρινή αύξηση του ορίου έτσι ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας χωρίς έξοδα (π.χ. αύξηση ορίου από 1.000 σε 1.500 για 3 μήνες). Η προσωρινή αύξηση θα πρέπει να εξοφληθεί στη λήξη της καταθέτοντας σταδιακά ποσά από πηγές που έχεις προγραμματίσει.

Ο προσωπικός σας τραπεζίτης

Έχουμε υιοθετήσει το θεσμό του προσωπικού τραπεζίτη που είναι πάντα δίπλα σας για να σας εξηγήσει τον Τρεχούμενο σας με τον καλύτερο τρόπο. Σε περίπτωση που υπερβείτε το όριο παρατραβήγματος θα σας ενημερώσει τηλεφωνικώς, ώστε να προβείτε άμεσα σε κάλυψή του χωρίς αχρείαστα έξοδα και τόκους.

Ο προϋπολογισμός σας

Μια από τις πιο σημαντικές ενέργειες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε σωστά τον τρεχούμενο σας είναι να γνωρίζετε και να παρακολουθείτε τον προϋπολογισμό σας. Να γνωρίζετε τόσο τα έσοδα σας όσο τα καθημερινά, υποχρεωτικά και περιστασιακά έξοδα σας. Για βοήθεια σχεδιασμού του προσωπικού προϋπολογισμού σας, πιέστε εδώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL