Με μια ματιά

Με τις κάρτες μας λαμβάνετε ειδικά προνόμια μέσω σχεδίων που παρέχουν επιπρόσθετα οφέλη που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τη χρήση της κάρτας σας ακόμη περισσότερο. Παρακάτω παρουσιάζουμε συνοπτικά τα σχέδια μας και τα κύρια οφέλη που παρέχουν.

Cashback

Το σχέδιο Cashback σας δίνει επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό της κάρτας σας, από το πρώτο ευρώ που ξοδεύετε για οποιαδήποτε αγορά σας στην Κύπρο (π.χ. βενζίνη, εστιατόριο, υπεραγορά, ξενοδοχεία, κτλ). Ισχύει για τις Κάρτες American Express Green Cashback, American Express Gold Cashback και American Express Platinum Cashback.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους όρους και προϋποθέσειςτου σχεδίου, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους νέους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις του σχεδίου, που θα ισχύουν από την 01/10/2017 πατήστε εδώ.

 

Σχέδιο ανταμοιβή

Το σχέδιο ανταμοιβή επιβραβεύει με βαθμούς τις καθημερινές σας συναλλαγές με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε πάνω από 600 σημεία σε όλη την Κύπρο. Τους βαθμούς αυτούς μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε μελλοντικές σας αγορές στις επιχειρήσεις αυτές. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε πότε και πού θέλετε να εξαργυρώσετε τους βαθμούς σας πληρώνοντας είτε λιγότερα είτε καθόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσειςτου σχεδίου πατήστε εδώ.

Σχέδιο Υπεραγορών American Express

To Σχέδιο ισχύει για τις κάρτες American Express Blue, Green, Gold. Στο σχέδιο Υπεραγορών American Express συμμετέχουν οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, METRO, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και Παπαντωνίου και σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε με ποια από τις 4 υπεραγορές θα συμμετέχετε σε αυτό. Έτσι, όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για τις αγορές σας, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η δωροεπιταγή για την επόμενη φορά.

Συγκεκριμένα θα έχετε:

  • 2% επιστροφή για ψώνια που κάνετε από την Υπεραγορά της επιλογής σας
  • Μέχρι 0,7% επιστροφή για ψώνια που κάνετε οπουδήποτε στην Κύπρο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις του σχεδίου, πατήστε εδω

Selects

Το πρόγραμμα Selects είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για τους κατόχους των καρτών American Express! Παρέχει ολόχρονα εκπτώσεις και προνομιακές τιμές σε ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κύπρο. Το σχέδιο Selects περιλαμβάνει προσφορές σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσειςτου σχεδίου πατήστε εδώ.

 

Σχέδια κλήρωσης

Ανακοινώνουμε ολόχρονα ειδικές κληρώσεις που συνδέονται με τις κάρτες σας. Είτε έχετε Visa, American Express, ή MasterCard σας δίνονται πολλές ευκαιρίες να κερδίσετε και να απολαύσετε φανταστικά δώρα από τα σχέδια κληρώσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL