ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (PASSWORD)

Πώς θα δημιουργήσετε τον δικό σας κωδικό πρόσβασης;

  • Την πρώτη φορά που θα κάνετε συναλλαγή στο διαδίκτυο, θα σας ζητηθεί  να κάνετε εγγραφή στην Υπηρεσία Safe@Web για τη συγκεκριμένη κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε, αν η  επιχείρηση από την οποία  θα κάνετε την αγορά συμμετέχει στην υπηρεσία Safe@Web.
  • Κατά τη διάρκεια της εγγραφής θα σας ζητηθούν τρία βασικά στοιχεία  για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας: η ημερομηνία γέννησης, τα 4 τελευταία ψηφία  του αριθμού ταυτότητας και το ονοματεπώνυμο σας όπως είναι γραμμένο  στην κάρτα.                                                             
  • Στη συνέχεια και για να ολοκληρωθεί εγγραφή σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό Κωδικό πρόσβασης και προσωπικό μήνυμα. Ο Κωδικός Πρόσβασης θα σας ζητείται κάθε φορά που κάνετε συναλλαγές στο διαδίκτυο με τη συγκεκριμένη κάρτα σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην Υπηρεσία Safe@Web. Το Προσωπικό Μήνυμα θα εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη κάθε φορά που πραγματοποιείτε συναλλαγή στις επιχειρήσεις αυτές.
  • Εάν την επόμενη φορά που θα κάνετε συναλλαγή στο διαδίκτυο χρησιμοποιήσετε άλλη κάρτα, τότε θα πρέπει να κάνετε ξανά εγγραφή στην υπηρεσία Safe@Web για την κάρτα αυτή.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για την Υπηρεσία Safe@Web επικοινωνήστε με τα τηλεφωνικά κέντρα 800 00 800 ή +357 22 128000 αν τηλεφωνείτε από εξωτερικό.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

DEMO

Όροι και Κανονισμοί

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Δημιουργία Password μέσω 1Bank 

Kάρτες Visa

Kάρτες American Express

Διαχείριση λογαρισμού

Κάρτες Visa

Κάρτες American Express   

Κάρτες MasterCard

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL