Οφέλη με μια ματιά

Όλες οι κάρτες μας έχουν ειδικά σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στον τρόπο ζωής κάθε επιχειρηματία και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε τύπου και μεγέθους επιχειρήσεων. Διαβάστε για τις διάφορες κάρτες που πρσφέρουμε – Visa ή American Express και αποφασίστε ποια ανταποκρίνεται καλύτερα στις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Με τις κάρτες μας προσφέρουμε οφέλη πέραν από τα βασικά χαρακτηριστικά τους. Παρα κάτω εξηγούμε μερικά από αυτά τα οφέλη που προσθέτουν μεγάλη αξία στην επιλογή σας. 

Cashback 

Το σχέδιο Cashback σας δίνει επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό της κάρτας σας, από το πρώτο ευρώ που ξοδεύετε για οποιαδήποτε αγορά σσας στην Κύπρο (π.χ. βενζίνη, εστιατόριο, υπεραγορά, ξενοδοχεία, κτλ). Ισχύει για τις Κάρτες American Express Gold Business Cashback.

Πως λειτουργεί το σχέδιο;

 • Με την απόκτηση της κάρτας American Express Gold Business Cashback, συμμετέχετε αυτόματα στο σχέδιο Cashback
 • Με τη χρήση της κάρτας σας για αγορές, κερδίζετε με κάθε σας συναλλαγή επιστροφή μετρητών
 • Η επιστροφή μετρητών ισχύει για αγορές που γίνονται οπουδήποτε στην Κύπρο
 • Η επιστροφή μετρητών, θα γίνεται κάθε τρεις μήνες με απευθείας πίστωση στο λογαριασμό της κάρτας σας
 • Η επιστροφή μετρητών αρχίζει από το πρώτο ευρώ που ξοδεύετε για αγορές, οπουδήποτε στην Κύπρο με την κάρτα σας

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις του σχεδίου, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους νέους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις του σχεδίου, που θα ισχύουν από την 01/10/2017 πατήστε εδώ.

Σχέδιο Υπεραγορών American Express

To Σχέδιο ισχύει για τις κάρτες American Express Blue, Green, Gold. Στο σχέδιο Υπεραγορών American Express συμμετέχουν οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, METRO, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και Παπαντωνίου και σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε με ποια από τις 4 υπεραγορές θα συμμετέχετε σε αυτό. Έτσι, όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για τις αγορές σας, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η δωροεπιταγή για την επόμενη φορά.

Συγκεκριμένα θα έχετε:

 • 2% επιστροφή για ψώνια που κάνετε από την Υπεραγορά της επιλογής σας
 • Μέχρι 0,7% επιστροφή για ψώνια που κάνετε οπουδήποτε στην Κύπρο

Πως λειτουργεί το σχέδιο;

 • Κάθε τρεις μήνες, θα λαμβάνετε μία δωροεπιταγή ίση με το ποσοστό επί του συνόλου των αγορών που έχετε κάνει με τις κάρτες Μπλε, Πράσινη και Χρυσή American Express.
 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε την δωροεπιταγή στα ταμεία των Υπεραγορών εντός ενός έτους από την ημερομηνία έκδοσής της. Θα λάβετε αυτή την δωροεπιταγή υπό την προϋπόθεση ότι η αξία της είναι €9 ή περισσότερα. Εάν η αξία της είναι μικρότερη από €9, οι συναλλαγές σας θα μεταφερθούν στο επόμενο τρίμηνο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσειςτου σχεδίου πατήστε εδώ.

Σχέδιο ανταμοιβή

Το σχέδιο ανταμοιβή επιβραβεύει με βαθμούς τις καθημερινές σας συναλλαγές με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε πάνω από 600 σημεία σε όλη την Κύπρο. Τους βαθμούς αυτούς μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε μελλοντικές σας αγορές στις επιχειρήσεις αυτές.

Πως λειτουργεί το σχέδιο;

 • Η συμμετοχή σας στο σχέδιο ανταμοιβή ενεργοποιείται αυτόματα καθώς σε αυτό συμμετέχουν όλες οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου (εξαιρούνται οι κάρτες που είναι εκδομένες σε ανήλικους και σε ξένο νόμισμα)
 • Η συλλογή των βαθμών πραγματοποιείται αυτόματα. Κάθε φορά που διενεργείτε κάποια συναλλαγή με τις κάρτες σας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν ένας αριθμός βαθμών συγκεντρώνεται στον προσωπικό σας λογαριασμό ανταμοιβής
 • Κάθε 100 βαθμοί που μαζεύονται αντιστοιχούν με €1 ανταμοιβής.
 • Βασική προϋπόθεση για να εξαργυρώσετε βαθμούς, είναι το σύνολο των βαθμών σας να είναι πάνω από 500
 • Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε πότε και πού θέλετε να εξαργυρώσετε του βαθμούς σας, πληρώνοντας είτε λιγότερα είτε καθόλου 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσειςτου σχεδίου πατήστε εδώ.

Selects

Tο σχέδιο Selects συμπεριλαμβάνει επιχειρήσεις από ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλη την Κύπρο. Περιλαμβάνει επίσης προσφορές σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο.

Πώς λειτουργεί το Σχέδιο;

 • Παίρνετε την έκπτωση χρησιμοποιώντας και μόνο την κάρτα American Express
 • Μπορείτε να μάθετε ποιες επιχειρήσεις συμπεριλαμβάνονται στο σχέδιο Selects έτσι ώστε να μπορέσετε να προγραμματίσετε ανάλογα. Απλά τηλεφωνήστε στο 8000ΑΜΕΧ (80002639) ή πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσειςτου σχεδίου πατήστε εδώ

Σχέδια κλήρωσης

Ανακοινώνουμε ολόχρονα ειδικές κληρώσεις που συνδέονται με τις κάρτες σας. Είτε έχετε Visa, American Express, ή MasterCard σας δίνονται πολλές ευκαιρίες να κερδίσεετε και να απολαύσετε φανταστικά δώρα από τα σχέδια κληρώσεων. 

.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL